Pindos Hotel, Δυτική Μακεδονία, Ελλάδα
Greece Holidays app web version facebook appnewsletter subscribe
English Greek Russian German

Επιλογές

Social Media

Visit our Facebook Page   follow us on Twitter      follow us on Blogger
Visit our Myspace page      follow us on Reddit   View Greece Holidays's profile on LinkedIn
Visit our Stumble Page      follow us on Delicious  
   Visit our Bebo Page   Visit our Diigo Page   follow us on Orkut
Visit our Squiddo Page   Visit our Netvibes Page   Visit our Netvibes Page   Visit our Netvibes Page

More...

   Visit our Flickr page   follow us on Twitter  E-Mail
Print Friendly and PDF        

Pindos Hotel

  

Το ξενοδοχείο PINDOS PALACE Hotel βρίσκεται στην Λάβδα Γρεβενών. Συνδυάζοντας στοιχεία από διάφορους πολιτισμούς και παραδόσεις, αποτελεί μία γοητευτική ξενοδοχειακή μονάδα, που προσφέρει στους φιλοξενούμενούς της τη δυνατότητα να απολαύσουν την ηρεμία που αποπνέει το καταπράσινο τοπίο και να χαλαρώσουν θαυμάζοντας την υπέροχη θέα. Στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί εστιατόριο όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές και νόστιμες συνταγές καθώς και cafe bar. Με συνεδριακή αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις μέχρι 70 ατόμων, γυμναστήριο με saouna και υδρομασάζ για όσους αγαπούν την φυσική κατάσταση, play room για τους μικρούς ή και τους μεγάλους επισκέπτες, το Pindos Palace μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ο συνδυασμός όλων αυτών με το πανέμορφο φυσικό τοπίο που το περιβάλλει, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει και την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια των χώρων του κάνουν το Pindos Palace να είναι ο Απαραίτητος Προορισμός.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 29 δωμάτια. Διαλέξτε εσείς σε ποιο από τα 4 διαφορετικού τύπου δίκλινα δωμάτια θέλετε να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Λάβδα: στο "ανατολίτικο", στο "χωριάτικο", στο "ρωμαϊκό" ή και στο "μοντέρνο" όλα άνετα και ευρύχωρα μπορούν να σας υποδεχτούν. Στις 4 σοφίτες του ξενοδοχείου θα βρείτε όλες τις ανέσεις που εγγυώνται μία άνετη διαμονή καθώς και το στρογγυλό τζακούζι για να χαλαρώσετε. Στις διαφορετικού τύπου δίχωρες σουίτες, την ρωμαϊκή, την μοντέρνα και την χωριάτικη, όλες με jacuzzi, μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια και την μαγεία που θα σας προσφέρουν.

Η Λάβδα απέχει 35χλμ από την πόλη των Γρεβενών, 200 περίπου χλμ από την Θεσσαλονίκη και 11χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας που είναι ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Με έδρα το Pindos Palace μπορείτε να κάνετε πολλές ημερήσιες εκδρομές στις γύρω περιοχές του Νομού Γρεβενών και να απολαύσετε την φύση κάθε εποχή του χρόνου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις στο
Τηλ. 24620 25190
ΜΗΤΕ: 0935Κ012Α0398900


Επικοινωνία

  Επικοινωνία