Harmony Hotel Apartments, Αχαία, Ελλάδα
Greece Holidays app web version facebook appnewsletter subscribe
English Greek Russian German

Επιλογές

Social Media

Visit our Facebook Page   follow us on Twitter      follow us on Blogger
Visit our Myspace page      follow us on Reddit   View Greece Holidays's profile on LinkedIn
Visit our Stumble Page      follow us on Delicious  
   Visit our Bebo Page   Visit our Diigo Page   follow us on Orkut
Visit our Squiddo Page   Visit our Netvibes Page   Visit our Netvibes Page   Visit our Netvibes Page

More...

   Visit our Flickr page   follow us on Twitter  E-Mail
Print Friendly and PDF        

Harmony Hotel Apartments

  

Ένα ποιοτικό συγκρότημα ξενοδοχειακών διαμερισμάτων στην Πελοπόννησο για τις διακοπές σας και τις σύντομες αποδράσεις σας.
Το οικογενειακό συγκρότημα διαμερισμάτων `Harmony Hotel Apartments` είναι κτισμένο 100 μ. από την γραφική παραλία του Λόγγου-Σελιανιτίκων με την νησιώτικη ατμόσφαιρα, πού βρίσκεται στην ΒΔ Πελοπόννησο, σε απόσταση 7 χλμ. από το Αίγιο και 35 χλμ. από την Πάτρα.
 Είναι γνωστό για την ποιότητα και την υψηλή αισθητική και διακόσμηση των 10 διαμερισμάτων του (2-8 ατόμων ανάλογα με τον τύπο), τις άρτιες ξενοδοχειακές υπηρεσίες του, αλλά για την φιλική διάθεση των ιδιοκτητών και του προσωπικού.
 Όλα τα διαμερίσματά του (στούντιο, μεζονέτες & σουίτες), διαθέτουν πλήρη ποιοτικό οικιακό εξοπλισμό και είναι εφοδιασμένα με κλιματισμό, αυτόνομη κεντρική θέρμανση, τηλεόραση και μερικά έχουν τζάκια. Εκτός από την άνετη πισίνα του με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, το “Harmony” διαθέτει μια όμορφη αίθουσα πρωινού, σε συνδυασμό με το καφέ-μπαρ, αλλά και μια αίθουσα σεμιναρίων και workshops.
 Το Harmony σας προσφέρει την αίσθηση σπιτικής φιλοξενίας όλες τις εποχές του χρόνου. Διαμερίσματα με ποιοτικές ανέσεις και ξενοδοχειακές υπηρεσίες Το `Harmony` είναι ένα ολοκληρωμένο, ποιοτικό συγκρότημα διαμερισμάτων με ξενοδοχειακό σέρβις. Οι υπηρεσίες πού παρέχει το `Harmony` δεν περιορίζονται μόνον στον πλήρη οικιακό εξοπλισμό των διαμερισμάτων του, αλλά και στην δυνατότητα ενός απολαυστικού πρωινού στο αισθητικά διαμορφωμένο καφέ-μπαρ, με φόντο την άνετη πισίνα (ξεχωριστή χρέωση € 7).
 Στον όμορφο αυτό χώρο μπορείτε να απολαύσετε επίσης τον καφέ, το ποτό το αναψυ κτικό, ή το παγωτό σας. Τον χειμώνα στον χώρο αυτό σας κάνει συντροφιά το τζάκι.
Οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες στην πισίνα αλλά και τα μαρμάρινα τραπεζάκια με τις αναπαυτικές καρέκλες είναι αποκλειστικά για σας και είναι χωρίς χρέωση.
Στις υπηρεσίες πού περιλαμβάνονται στις τιμές μας, είναι:

  • Kαθαρισμός των διαμερισμάτων
  • Aλλαγή των κλινοσκεπασμάτων και των πετσετών πού διατίθενται από εμάς
  • Kλιματισμός / θέρμανση
  • Ρεσεψιόν
  • Άνετη πισίνα, κατάλληλη και για παιδιά
  • Δωρεάν χρήση για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες
  • Κοινόχρηστες τουαλέτες και ντούς δίπλα στην πισίνα
  • Καφέ-μπάρ
  • Αίθουσα πρωινού (πλούσιο πρωινό με χρέωση € 7,- το άτομο)
  • Καρέκλες και τραπέζια στην πισίνα και στο μπάρ
  • Ασύρματη σύνδεση Internet (W-LAN)
  • Ιδιωτικό πάρκινκ
  • Αίθουσα σεμιναρίων
  • Υψηλή ποιότητα διαμονής σε προσιτές τιμές

Το Harmony αποτελείται από 10 ευρύχωρα και πολυτελή στούντιο, μεζονέτες και σουίτες, διαμορφωμένα με ιδανικό και έξυπνο τρόπο, αλλά και υψηλή αισθητική πού συνδυάζεται με την ποιότητα της επίπλωσης και του εξοπλισμού. Στους μικρούς ιδιωτικούς κήπους, ή τις μεγάλες βεράντες των διαμερισμάτων, ο επισκέπτης έρχεται σε άμεση επαφή με το όμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν πλήρη οικιακό εξοπλισμό, TV , κλιματισμό για το καλοκαίρι και αυτόνομη κεντρική θέρμανση για τον χειμώνα, μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-8 άτομα, ανάλογα με το διαμέρισμα. Oι πέντε μεζονέτες διαθέτουν δύο χώρους ύπνου και δύο μπάνια με ντους και WC. Δύο από τις σουίτες έχουν το δικό τους τζάκι.

Τα διαμερίσματα του Harmony είναι ιδανικά για οικογένειες με παιδιά (μεγάλα διαμερίσματα), αλλά και για ζευγάρια (μικρότερα διαμερίσματα).
 Με ορμητήριο τό “Harmony”…

Η πλεονεκτική γεωγραφική θέση του “Harmony” δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να βρίσκεται κοντά όχι μόνο σε πολλές γραφικές παραλίες και βουνίσιους προορισμούς, αλλά και στις σημαντικότερες αρχαιολογικές περιοχές της Ελλάδας, όπως  την  Ολυμπία, τους Δελφούς, την Κόρινθο, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες, το άγνωστο για τους πολλούς θέατρο της αρχαίας Αιγείρας πού είναι πολύ κοντά μας αλλά και την Ναύπακτο πού βρίσκεται απέναντί μας, στην στερεά Ελλάδα.Starting from "Harmony" ...
Τηλ. +30 26910 23864 & 69015
Αριθμός ΕΟΤ (ΜΗΤΕ)04.14.K.12.3K.00511.00.00


Δείτε τα διαμερίσματα μας αναλυτικά στο:

Επικοινωνία

  Επικοινωνία   

 

  1. Μέσω της μηχανής κρατήσεων της ιστοσελίδας μας στο www.harmony-apartments.com 
  2. Mέσω e-mail στο info@harmony-apartments.com 
  3. Τηλεφωνικά στο +30 26910 23864 & 69015